FashionLifestyle

Beautiful Sundays

Delila Nevala Style Fashion blog Eläinkuosi takki

Delila Nevala Style Fashion blog Eläinkuosi takki Coat Trend

Delila Nevala Style Fashion blog Eläinkuosi takki Coat Trend

Lauantai ja aikainen herätys ilman kelloa. Ihanaa herätä hyvin nukkuneena ja koko viikonloppu edessä. Katsoin ikkunasta ulos, niin maa oli valkoinen. Lumi oli laskeutunut maahan ja se valaisi kadut. Kaipasin sitä valoa. Pelkästään katse ikkunasta ulos sai minut hyvälle tuulelle.

Ulkona näytti kylmältä, niin lämmin takki päälle ja ulos.  Meillä ei ollut sen kummempia suunnitelmia vaan lähdimme vaan spontaanisti ulos. Ensimmäinen pysähdys oli Helsingin Kuuma. Heillä on kokopäivän tarjolla näyttävä ja herkullinen aamiainen.

Aamiaisen jälkeen lähdimme kävelylle. Kirkas sää ja juhlamieli oli saanut ihmiset ulos. Helsingin kadut näyttivät kauniilta. Kävimme myös Kappelissa lämmittelemässä ja juomassa kuumaa kahvia.

Kotona maha täynnä hyppäsin peiton alle ja Netflix päälle. Koska Luciferin kolme kautta on katsottu loppuun, niin selasin Netflixiä ja törmäsin Stranger things sarjaan. Vasta pari jaksoa katsottu ja vielä en ole mitään mielipidettä siitä muodostanut. Saa nähdä jatkanko sitä vai löytyykö joku muu sarja.

Sunnuntai meni samoilla linjoilla Netflixiä ja hyvää ruokaa. Hyvää yötä!

Delila Nevala Style Fashion blog Eläinkuosi takki Coat Trend

Delila Nevala Style Fashion blog Eläinkuosi takki Coat Trend

Saturday morning and waking up without alarm. I looked through the window and I there was all white. It was snowing all night. The street was looking beautiful. 

I didn’t had any special plans so I chose this warm coat and we went out to get some breakfast. Kuuma Helsinki is so nice little restaurant and they serve breakfast all day. What’s better than late mornings and breakfast for lunch? 

After the breakfast we just walked and the streets looked all ready for holidays. Everywhere was lights and happy people. We went inside this beautiful coffee-restaurant Kappeli just to get some coffee and warm up. 

Today was also very lazy day. We watched Netflix and had some really good food.
Weekend without any plans was really good idea. We have to do this some other time too. Now I need to get some sleep and I wish you a great week! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *