Beauty

Beauty products standout currently

Hei kaikille! Halusin jakaa teidän kanssa jotkut minun suosikki meikkituotteista. Jotkut näistä on minun vanhoja suosikkeja ja jotkut ovat uusia tuttavuuksia. Ainoa huono puoli näissä on, että näitä ei saa Suomesta.

Olen hankkinut nämä kaikki matkoillani Sephorasta. Jokaisen meikkihullun karkkikauppa Sephora ei ole vielä valitettavasti perustanut omaa liikettä Suomessa. Parles-tu francais? Tällä hetkellä vain Ranskan Sephora toimittaa Suomeen ja heidän nettisivulla on tosi helppo navigoida, vaikka ei osaisikaan ranskaa. Ainoa miinus on, että postikulut Suomeen ovat 30€. Ei menetetä kuitenkaan toivoa ja pidetään peukkuja, että Sephora tulee joskus myös Suomeen, mutta siihen asti lähin Sephoramme on Tukholmassa. Sephora on hyvä, koska siellä on todella laaja valikoima ja myös siksi, koska Sephorasta saa aina priimaa. Moni muu ulkomaalainen verkkokauppa saattaa myydä feikkejä.

Seuraavista verkkokaupoista voi tilata meikkituotteita huoletta, sillä ne ovat turvallisia: cocopanda.fi, feelunique.com, beautybay.com, lookfantastic.com, allbeauty.com, bangerhead.fi, sephora.fr.

Minun meikkirutiini on aika yksikertainen ja aamuisin teen sen yleensä tosi nopeasti. Ripsarin ja meikkivoiteen lisäksi tykkään käyttää luomivärejä, koska ne freesaa kasvot kauniisti.

Delila Nevala Style blog Beauty products that stands out currently

SEPHORA ripsari Big Voume- Volume Extreme tekee ripsistä todella tuuheat ja pitkät. Ennen pidin Diorin Diorshow Iconic ripsiväristä ja Lancomen Hypnosesta ja pidän niistä vieläkin mutta, tämä on todella hyvä kilpailija. Se erottaa tosi hyvin ja antaa tuuheutta.

Delila Nevala Style blog Beauty products

TOO FACED Liquified longer lipstick sävyissä Melted Peonie ja Melted sugar. Nämä ovat tosi paksuja ja todella pigmenttisiä ja ne sopii tosi hyvin iltakäyttöön. Mulla on joskus tapana sekoittaa jompaakumpaa Bepanthenin kanssa ja se saa sävyn enemmän kuultavaksi, jolloin sitä voi käyttää myös päivällä.

Delila Nevala Style blog Beauty products

IT Bye bye fullcoverage undereye concealer on todella kehumisen arvoinen. Moni peittevoide on liian paksua silmien alle tai se on liian ohut, jollloin ongelamana on vähäinen peittävyys. IT tekee mitä lupaa ja se on ohut.

Delila Nevala Style blog Beauty products

TARTE luomiväripaletti Clay Play on paras tähän asti omista luomiväripaleteista. Sen lisäksi, että se tuoksuu taivaalliselle, niin sen sävyt ovat täydellisiä. Se sisältää vähän kaikenlaista ja sen sävyillä saa erilaisia lookkeja. Kaikki sävyt ovat mattasävyjä ja sävyt ovat todella pigmenttisiä. Itse suosin eniten mattasävyisiä luomivärejä ja eniten pidän erilaisista ruskeiden sävyistä.

Delila Nevala Style blog Beauty products

TARTE huulikiilto sävyssä Birthday Suit on syntymäpäivälahja Sephoralta. Se on tosi kiva päiväkäyttöön ja pidän tästä sävystä. Se on kaunis nude sävy.

Delila Nevala Style blog Beauty products

ANASTASIA BEVERLY HILLS lipgloss sävyssä Vintage on kevyt todella kevyt ja mukavantuntuinen huulilla. Siinä on hyvin pigmenttiä, vaikka se on huulikiilto. En pidä huulituotteista, jotka tuntuvat liian paksuilta huulilla mutta, Anastasia Beverly Hills lipgloss ei ole sellainen.

STILLA stay all day sävyssä Patina todella pysyy huulilla koko päivän. Omassa käytössä se pysyi huulilla illalisen ja se lähti kulumaan vain sisäpuolelta huulista mutta sen korjaus onnistui helposti. Vaikka sitä laittoi kevyesti toisen kerroksen, niin se ei mennyt liian paksuksi. Stelan stay all day ja Anastasia Lipgloss ovat toistensa vastakohtia siinä mielessä, että Stila sopii iltaan ja Anastasiaa päivään.

Delila Nevala Style blog Beauty products

Delila Nevala Style blog Beauty products

HOURGLASS Lighting Powder. Tällä on pikkasen kellertävä sävy mutta se on kevyin puuteri maailmassa, jonka syystä se sopii täydellisest isilmien alle. Tämä on must have tuote. Se on aika hintava mutta jokaisen pennin väärtti. Sephoran myyjä Miamissa suositteli minulle tätä, kun valitin että puuteri , jonka laitan peittevoiden päälle silmieni alle muuttuu astetta tummemaksi. Alue silmien alla muuttuu pikkasen tunkkaiseksi. Kokeilin montaa eri puuteriversiota ja vaikka ne kaikki oli sävyä transculent, niin aina sama juttu. Tämä on täysin läpikuultava.

LAURA MERCIER Secret Brightening powder under eyes on hyvä ja jos sitä vertaa Hourglassin puuteriin, niin kumikin voittaa. Jos hakee luonnollisempaa tyyliä, niin silloin laittaisin Hourglassin mutta jos haluaa esimerkiksi tehdä kasvojen countouringia ja jos haluaa korostaa aluetta silmien alla niin silloin Laura Mercier on sopivampi. Niiden ero on se, että Laura Mercier tuo sitä vaaleutta silmien alle ja Hourglass on vähemmän näkyvä.

Delila Nevala Style blog Beauty products

Tässä nämä olikin. Olen aina pitänyt meikeistä ja tätä listaa voisi jatkaa paljon pidemmäksi.  Suosikit välillä vaihtuu, sillä tällä hetkellä markkinoilla on loputtomasti meikkituotteita. Välillä niihin voi myös pettyä, etenkin jos ne eivät täytä lupauksiaan. Näitä voin kuitenkin suositella kaikille, sillä itsekin käytän näitä.  Toivottavasti joku teistä löytäisi näistä myös oman suosikin.

Oikein hyvää viikonloppua kauniit ihmiset!

 

I wanted to share with you some of my favorite beauty products. I got all of these from Sephora when I was traveling. Even so we all love Sephora unfortunately we don’t have Sephora in Finland. The only Sephora that ships to Finland is French Sephora but even so you don’t speak French, it’s very easy to navigate there. Our nearest Sephora store is in Stockholm.

SEPHORA  Big Volume Volume Extreme  is my favorite lately since it really gives you that promised volume.

TOO FACED Liquified longer lipstick in shades Melted peonies and Melted sugar is good because it really stays on your lips. Their shades are really pigmented and bold.

Bye bye undereye concealer from IT is really good. It is very light and it lasts forever. I love that you don’t have to put it a lot and it really does the thing.

TARTE eyeshadow palette Clay Play is the best eyeshadow palette that I owned. Their eyeshadow shades are really beautiful and the palette smells like heaven. I don’t know is it vanilla, or chocolate or some really good cookies but anyway I really love the smell. The shades are matt and if you love different shades of brown you will love this eyeshadow palette.

TARTE lipglow in shade Birthday wear is really great. I got it for my birthday from Sephora and I really like the shade. I am becoming a big fun of Tarte products.

ANASTASIA BEVERLY HILLS lipgloss in shade Vintage feels really soft on the lips and you can barely feel it. It has good cover. I love the shade.

STILA stays all night in shade Patina does what it says and it really stays on your lips. Tried it a few times and it stayed on my lips through dinner. Even if you need to correct the innersole of the lips and put another layer it’s still very light feeling. 

HOURGLASS Lighting Powder is so light and it has a yellowish shade but it really brightens the look around the eyes.

LAURA MERCIER Secret Brightening powder under eyes is also very good but for me Hourglass is  lighter and it is gives me more natural feeling. I like to use Laura when I do countering on my face, since it makes the area under my eyes really bright.

Since I love makeup I could continue this list endlessly. I wish you all a very nice weekend and see yo next week. XXX

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *