Fashion

Camel Coat Style

Delila Nevala Fashion Blog Camel Coat Style

Tiedättekö, kun on meneillään sellainen nihkeä kausi elämässä, jolloin tuntuu, että kaikki kaatuu päälle? Mikään ei oikein mene niinkuin pitäisi: kahvit kaatuu uudelle valkoiselle paidalle, kalenteri on täynnä varauksia ja muutama deadline koputtaa jo ovelle.

Sen lisäksi, että olen elänyt kiireessä pari viikkoa, olen myös ehtinyt ammentaa  paljon inspiraatiota pukeutumiseen ja olen aivan kevät fiiliksissä. Ulkona näyttää olevan kaikkea muuta kuin kevättä, mutta helmikuuta on enää pari viikkoa jäljelä, niin luulisi, että saamme maaliskuussa lumet heti pois ja sitten aurinkoa kiitos.

Delila Nevala Fashion Blog Camel Coat Style

Delila Nevala Fashion Blog Camel Coat Style

Delila Nevala Fashion Blog Camel Coat Style

Delila Nevala Fashion Blog Camel Coat Style

Delila Nevala Fashion Blog Camel Coat Style

Tämä camel takki on nähty täällä ennenkin ja olen viime aikoina käyttänyt sitä tosi paljon.

Mielestäni tämä jo vuosikausia pinnalla oleva klassikko on vaate, joka tulisi löytyä jokaisen vaatekaapista. Alan epäilemään uskomusta, että toppatakki olisi lämpimämpi kuin villakangastakki, sillä olen ainakin itse pysynyt tosi lämpimänä tässä takissa. Asiaa auttaa varmasti sekin, että tämä on 100% villaa ja se ulottuu polviin asti.

Jos etsit vielä sitä omaa kamelitakkia, niin kiinnitä huomiota sen sävyyn. Toisille sopii kylmempi beige ja toisille taas lämpimämpi. Oikea sävy ei vie väriä kasvoilta pois vaan tuo sitä lisää. Se selviää parhaiten kokeilemalla erilaisia beigen sävyjä. Pohjemittainen kamelitakki on pitänyt pintansa jo vuosikymmeniä ja on aina yhtä relevantti. Plussaa siitä, että se on niin helppo stailata ja se tuo asuun sitä jotain. Laadukas kamelitakki tulee palvelemaan vuosia.

Oikein hauskaa iltaa ja palataan pian!

 

***

These few weeks have been a nightmare since I have been too busy and I felt like nothing is going my way. You know when you spell your coffee on your new white shirt and when you just have too much to do. I am glad that’s over now and life goes on. 

I needed some time to myself just to relax and now I feel so inspired and ready for spring. There is still some snow in Helsinki but I think if I hope really hard, that it will go away by March. I have so much content in mind and many outfits to share with you guys. 

I have been living lately in this camel coat and I really love it. I feel that it goes with pretty much everything and it always looks so chic and sophisticated. There is nothing more classic and more flattering than camel coat. Whether you pair it with jeans or use as a cover up to your dress- it always looks so beautiful and delivers that forever feeling. 

Thank you guys for stopping by and talk to you soon. xx

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *