Fashion

Camel Coat

Delila Nevala Style Fashion blog Camel coat Kameli takki

Delila Nevala Style Fashion blog Camel coat Kameli takki

Delila Nevala Style Fashion blog Camel coat Kameli takki

Delila Nevala Style Fashion blog Camel coat Kameli takki

Delila Nevala Style Fashion blog Camel coat Kameli takki

Delila Nevala Style Fashion blog Camel coat Kameli takki

Delila Nevala Style Fashion blog Camel coat Kameli takki Givenchy laukku bag

Delila Nevala Style Fashion blog Camel coat Kameli takki

Heips! Miten teidän viikko on alkanut? Minulla on kiireinen viikko menossa. Haluaisin ehtiä tekemään pois kaikki to do listaltani ja tämä pimeys tuo välillä haasteita asiaan, koska väsyttää.

Viime viikonloppuna kävin Rajalassa ostamassa uuden kameran ja olen leikkinyt sillä koko viikonlopun. Se on aivan mahtava. Kuvasin tähän asti Canonin EOS 70D ja minulla oli siinä Sigman 35mm 1.4 objektiivi ja sillä pärjäsi ihan hyvin. Koko ajan halusin kuitenkin saada enemmän irti kamerasta ja kroppikenno ei enää riittänyt siihen. Canon ihmisenä hankin Canon EOS 5D MarkIII ja voi että, se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tämä runko ja Sigman 50mm 1.4, niin ero on kuin yö ja päivä.

Ettei tämä menisi kameraspeksi postaukseen, niin mennään tähän asuun. Rakastan pitkiä takkeja. Minusta olisi ihanaa, jos tämä takki ulottuisi ihan nilkkoihin asti, mutta näin lyhyempänäkin se on kaunis. Siinä on jotain kivaa, kun voi piiloutua pitkän takin sisään.

Kamelin värinen takki on klassinen vaihtoehto mustalle. Sitä on tosi helppo stailata eri vaatteisiin. Minä valitsin sen kanssa mustan mekon ja nude sävyiset korot. Jotenkin tällainen pitkä takki tuo sellaista klassista hienostuneisuutta asuun. Mielestäni vaatekaapissa kuuluisi olla ne perusvaateet, joita on helppo yhdistellä ja sanoisin, että pitkä kangastakki klassisessa sävyssä on yksi vaatekaapin perusvaatteista.

Nude sävyisissä kengissä on myös ”sitä jotain” ja ovat myös klassikko kenkien maailmassa. En omista pitkiä jalkoja ja tämäkin on yksi syy miksi tykkään käyttää tämän sävyisiä kenkiä. Nude sävyiset kengät pidentävät jalkoja ja sen lisäksi näitäkin voi helposti yhdistää moneen eri asuun.

Tämä asu oli päälläni kun Helsingissä oli vielä lämpimämpää mutta nyt vaihtaisin tähän esimerkiksi ylipolven saappaat ja lisäisin sukkikset.

Toivottavasti teillä on kiva viikko meneillään. Palataan!

 

Hello guys! 

I am feeling a little bit tired, since we don’t have much daylight in Helsinki. The days are really dark and grey. But I have some good news. I updated my camera equipment. I am so happy now. I got  Canon 5 D Mark III and  I also got Sigma 50 mm 1.4 and I couldn’t be happier. There is a really big difference in pictures now. These pictures are from my old Camera but I will post pretty soon with the new pictures. 

The outfit I choose this week is this beautiful camel coat. I love this color and I love this classic look. I wanted to do very feminine look so I choose nude heels and midi black dress to go with the coat. Love the outcome. What do you think?

I think this classic coat is beautiful choice  if you don’t want to wear black and want to remain classy look. The coat is easy to combine with basically anything and it will give you that sophisticated look. 

I wanted to combine these nude heels since it makes my legs longer and it’s also classic option for black heels. 

I live in a place where winters are freezing so I like to invest in nice coat or a jacket and  in good shoes.The rest can be mixed with trendy and budget friendly options.  

I wore this outfit when we had warmer weather in Helsinki but now there is pretty cold outside and If I would be wearing this now, I would change the heels to over the knee boots. 

I hope you are having a great week. Talk to you soon. Bye!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *