Fashion

Checked

Klassinen ruutukuosi on samalla tyylikäs, chic ja trendikäs. Se on ollut jo syksystä alkaen ykköstrendejä. Se mikä on kiva nopeasti vaihtuvissa trendeissä on se, että niistä voi inspiroitua ja poimia vain ne trendit, jotka uppoaa parhaiten ja antaa muiden trendien mennä ohi ja fiilistellä niitä toisten päällä.

Checked blazer Spring Love www.delilanevala.com

Ruutukuosi on trendi, johon itsellä kesti hetki lämmitellä. Pidän tässä trendissä siitä, että vaikka se on tällä hetkellä kuuma trendi, niin ruutukuosi pysyy aina klassisena ja sitä voi käyttää melkolailla aina. Ruutukuosi näyttää ihanalta sekä bleiserissa, että hameessa tai housuissa. Rohkeimmat yhdistää sen kokoasuun.

Checked blazer Spring Love www.delilanevala.com

Mitä te olette mieltä ruutukuosista?

Kaikki kuvat minun Pinterest board täällä

***

Checked bleizer is at the same time chic, elegant and modern piece. It has been one of the hot trends from the fall. It took a while to warm up for this trend but now I really like it. As a blazer lover checked blazer is a way to spice up my blazer collection. 

The other thing what I love about checked blazer is that this is not the piece of clothes that will became ”not trendy” in a while. The truth is that checked blazer is so timeless piece of clothes that you can wear it always. 

Trends are changing so quickly these days but I like to think of them only as an inspiration to my own clothes and pick only those that I like and would wear. Trend followers are sometimes blamed for looking all the same, but I think that this is only one point of view. In reality not everybody will like every trend that comes up. Trends are there to be an inspiration for us and to give us some spicy elements to our own way of clothing. It’s ok to not to like every trend. 

What do you think of checked blazer trend? 

All of the photos from my Pinterest board here. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *