FashionTravel

Counting rhinestones on the Tower of London

 

Delila Nevala Fashion Blog, London calling, London Girl, Tower bridge

Delila Nevala Fashion Blog, London calling, London Girl, Tower bridge

Delila Nevala Fashion Blog, London calling, London Girl, Tower bridge

Delila Nevala Fashion Blog, London calling, London Girl, Tower bridge

Kun näin nämä kuvat Lontoosta koneellani, niin ensimmäinen asia, mikä niistä tuli mieleen olivat karamelisoidut pähkinät, joita myytiin ihan hotellimme vieressä, Tower Bridge alueella. Minähän rakastan kaikkia pähkinöitä (paitsi maapähkinoita) ja voisin kirjaimellisesti elää pähkinöillä tai pähkinävoilla ja leivällä. Noh, nämä karamelisoidut hunajassa paistetut pähkinät maistuivat taivaalliselle. Meidän piti vielä mennä takaisin ostamaan niitä lisää.

Tiedättekö kun jotkut päivät vaativat sen ektra mukavuuden, jolloin farkut vaan ärsyttävät. Nämä keino nahkalegginsit tuntuvat niin mukavilta ja ovat todella pehmeät. Ei purista mistään. Ne olivat mainio valinta kävelyyn kaupungilla. Pidän myös tästä logo/statament

T-paita trendistä, sillä olen t-paitojen suuri fani. Jos minun pitäisi valita tosi pikaisesti asu, jossa minusta tuntuisi hyvältä ihan missä vaan, niin se olisi t-paita, housut ja korkeat avokkaat.

Vaikka monesti välttelen mitään tekstejä t- paidassani ja yleensä ostan sen joko mustana, valkoisena tai harmaana, niin pakko myöntää, että teksti tai joku kiva statement paidassa tuo siihen vähän persoonaa.

Mulla on vapaa viikonloppu edessä ja ei mitään suunnitelmia, ainakin huomiseen asti. Koska vietän iltaa yksin, niin aikomus olisi tehdä itselleni jotain ihanaa iltapalaksi ja laittaa Netflix pyörimään. Huomenna voi nukkua pitkään. Hyvää viikonloppua ihanat!

***

When I saw this photos on my laptop the first thing that came to my mind was caramelized nuts. They were sold on the street, right beside our hotel, which was in Tower Bridge area. I just really really love all peanuts and I could live on eating peanut butter and bread. These caramelized nuts tasted like heaven and we had to go back to buy some more.

That day on my mind was comfortable outfit, since we wanted to walk around the town, so I choose basic statement t-shirt, faux leather trousers and a bleiser. These faux leather trousers are really comfy and soft. I really like this statement t-shirt trend since I enjoy being in a t-shirt. Usually I try to  avoid t-shirts with text and I like them really basic in one color. But lately I fell in love with all statements t-shirts since it does bring a little personality to the shirt, doesn’t it? 

I am spending this weekend alone, and I don’t have much plans at least today, so I am going to make something nice to eat and put some Netflix on. I will definitely sleep late tomorrow. Happy weekend! 

3 thoughts on “Counting rhinestones on the Tower of London

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *