Beauty

My favourite Chanel Chance

Delila Nevala Fashion Blog Chanel Chance favorite fregnance

Delila Nevala Fashion Blog Chanel Chance favorite fregnance

Delila Nevala Fashion Blog Chanel Chance favorite fregnance

Tuoksut herättävät muistoja ja jokaisella tuoksulla on omanlainen persoonallisuus. Toiset sopii päivään ja toiset iltaan ja toisiin taas rakastuu täysin, eikä halua käyttää ollenkaan muita. Tuoksut herättävät vahvoja muistoja ja tuoksu voi tuoda mieleen rakkaan muiston, hetken, paikan, henkilön, auringonlaskun, lämpimän päivän rannalla tai romanttisen illan kaupungilla.

Olen käyttänut Chanel Chance tuoksua siitä lähtien, kun se tuli ensimmäisen kerran markkinoille vuonna 2002. Voinkin varmasti todeta, että se on suosikkini. Saatoin pariin otteeseen kokeilla Guccin Invy Me ja sekin oli kiva, mutta palasin aika pian Chanel Chance tuoksuun.

Minusta on kiva, kun on joku oma tietty tuoksu. Se sama ja ajaton, jota aina käyttää ja kantaa mukanaan. Se jolle omat vaatteet tuoksuu ja jolle itse tuoksuu. Chanel Chance kuvaillaan näin: “floral, spicy, sensual and rich” ja en voisi olla enemmän samaa mieltä tästä. Se on kaikkia näitä yhdessä.

Kun henkilö suosii tiettyä tuoksua, niin vuosien mittaan siitä tuoksusta muistaa kyseisen henkilön. Voi sanoa esimerkiksi, että tämä paita tuoksuu häneltä, vaikkakin tosiasiassa tarkoittaisi jotain tiettyä tuoksua.

Mikä on sinun suosikki tuoksu?

Delila Nevala Fashion Blog Chanel Chance favorite fregnance

Scents trigger powerful memories. It is such a fun thing to have one own a signature scent. My favourite is Chanel Chance, which released in 2002 and I have been using it since then. Chanel Chance is described as being “floral, spicy, sensual and rich” and it is exactly as described. Having a signature scent is like reflection of you, your personality. It is the scent people will remember you by. What is your favourite scent? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *