Fashion

First day of Fall outfit

Tänään on ensimmäinen syksyn päivä. Ihana aktiivinen viikonloppu takana. Sää on ollut todella aurinkoinen ja lämmin ja on tullut tosi paljon ulkoiltua. Lauantai meni tosi rennosti. Kävin äitini kanssa ulkona vakkari kahvilassamme Esplanadissa ja sen lisäksi shoppailemassa syksyn ihania uutuuksia. Äidilläni on hyvin samanlainen maku kuin minullakin, niin hänen kanssa on helppo shoppailla. 

Sen lisäksi on tullut kiitettävästi liikuttua. Sunnuntai lenkistä on tullut jo rutiinia, mutta tällä kertaa iltapäivän sijaan tuli lähdettyä aamulla. Se oli todella kivaa vaihtelua, sillä loppupäivän olin täynnä energiaa. Sunnuntaina oli myös yhdet valokuvaus treffit. 

Mitä tulee asuun, niin minusta tämä on täydellinen asu syksyyn. Farkut, valkoinen t-paita musta trenssi. Olen viihtynyt itse asiassa tässä aika monesti viime aikoina. Se on rento, mutta samalla ryhdikäs. Farkut ovat Levi’s. Levi’s on itse asiassa yksi suosikki merkeistä farkuissa, mutta pidän myös todella paljon Ripley farkuista. 

Miten teidän viikonloppu meni? 

***

Today is first day of Fall. I had a very active weekend. The weather was very warm and sunny. I met my Mom on saturday. We went to our usual place for a coffee and a cake. The place is called Espaland caffee and if you are visiting Helsinki you must visit here. They have the best coffee here and the biggest cakes. We also did some Fall shopping. 

I did my usual Sunday run and it gave me so much energy. 

My outfit today was very simple but chic. Destroyed Levi’s jeans and sockheels wth black trench. I actually had this same outfit many times. I reminds me of fall for some reason. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *