FashionLifestyle

HOW TO BE A CONFIDENT BADASS

Itsevarmuus näkyy ihmisestä tietynlaisena valona. Minusta se on jotenkin rauhoittavaa, kun joku on täysin sinut itsensä kanssa. Se on myös jollain tavalla tarttuvaa, joten sparkle it everywhere you go! Tänä päivänä sosiaalinen media voi olla itsevarmuuden lannistaja, mutta sen sijaan, että pyörisimme itsesäälissä, niin on olemassa tapoja, joilla voi kohentaa itsevarmuutta.

Kiitollisuus

Tämä ensimmäinen on yksinkertainen. Ole kiitollinen. Minä olen kiitollinen rakkaistani, koirastani, ihanista ystävistä, jotka ovat ystäviä vaikkei oltaisi nähty aikoihin. Olen kiitollinen, että minulla on valintoja päättää mitä haluan tehdä tulevaisuudessani. Olen kiitollinen terveydestä ja lähimmäisteni hyvinnvoinnista. Olen kiitollinen tästä uudesta takista, juustopastasta ja siitä, että tänään on vapaapäivä.

Focus on your own shit

Älä vertaile itseäsi muihin. Kukaan ei ole täydellinen ja elämä ei ole kilpailu. Me emme koskaan tiedä tosesta ihmisestä yhtä paljon kuin tiedämme itsestämme ja kaikki mitä tiedämme toisesta on oman tulkinnan tulosta. Todellisuudessa vertaaaamme kokonaista itseään jonkun toisen ulkokuoren kanssa.

Vertailu on epäreilua sinua itseäsi kohtaan, koska jokaisella meillä on omat lähtökohtamme ja historia, joka on muokannut meistä sen mitä olemme. Vertaillessasi itseäsi muihin, vetaamme omia huonoja puolia jonkun hyvin puoliin ja tuloksena on epäonnistumisen tunne. Todellisuus on, että näemme maailman vain omasta näkökulmasta ja meidän pitäisi keskittyä omiin hyviin puoliin.

Vietä aikaa itsesi kanssa

Milloin olit viimeksi yksin? Ei puhelinta, ei sosiaalista mediaa, ei muita ihmisiä, vain sinä. Lähde yksin lenkille, kokkaa sinun suosikki ruokaasi ja syö yksin. Keskity täysin hetkeen. Yksin oleminen ruokkii mielenrauhaa. Voit jopa oppia tuntemaan itseäsi paremmin ja samalla lataat akkuja seuraaviin haasteisiin.

Pukeudu itseäsi varten

Kuka ei pitäisi siitä, että näyttää hyvältä ja että asu tuntuu hyvältä. Asuilla voi leikkiä fiiliksen mukaan. Tänään rokata nahkatakilla ja huomenna pukea tyllihameen.
You go girl, you can be whoever you imagine.

Asusta puheenollen, rakastan tätä asua. Se on niin minua: T- paita, skinny jeans, nilkkurit ja siihen mausteeksi joku juju. Tänään jujuna toimi tuo ihana karvatakki

 

Just a few words of how to be a confident badass. You can always easily notice when a confident person walks in the room. One of the confidence killer in today’s society is social media but there are ways, how you can boost your confidence. 

First have some gratitude for everything you have. Remember to spend time alone and just concentrate on the moment. Just focus on your own shit and don’t compare yourself to others. Last but not least wear something nice for yourself. Now tell me what’s your confidence booster? 

3 thoughts on “HOW TO BE A CONFIDENT BADASS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *