Lifestyle

Inhale 2019 Exhale 2018

Blogissa on ollut pieni tauko, johtuen kiireistä. Mutta en valita, sillä loppuvuosi on mennyt ihanien asioiden parissa. Olen iloinen, että sain osallistua isoihin työprojekteihin ja sain tavata ihania ihmisiä sen ympärillä. 

Joulukuussa olen saanut huolehtia ystävien koiran pennusta. Sen omistajat lähtivät matkalle ja jättivät  puolen vuoden ikäisen koirapennun meille hoitoon. How cool is that! Päivät oli täynnä energiapalleron ihmetystä ja leikkiä. Kyseessä on maltankoiran pentu ja se on ihan pienen valkoisen pilven näköinen. Rakastan koiria ja jos minulla olisi puitteet, meillä olisi monta koiraa, mutta olen tyytyväinen, että meillä on onneksi yksi. 

Vuosi 2018 on ollut täynnä mahtavia kokemuksia. Olen saanut tehdä monta ihanaa matkaa. Paras niistä oli kuukausi ns. toisessa kodissani jossa saimme viettää kuukauden kierrellen autolla Kroatiassa, Bosniassa ja Monte Negrossa. Toki on ollut myös pieniä vastoin käymisiäkin, mutta niistä selviää aina oikealla asenteella. 

Lyhyesti vuoden 2018 kohokohdat liityvät näihin: 

onnistumisia iloa iltakävelyjä meren rannalla menetyksiä hyvää ruokaa lapsuudesta itkua koiran pentuja shampanjaa mahtavia työprojekteja ja ylenemisiä kuumaa hiekkaa oma muru Eiffel torni kastanjat äiti aamiainen sängyssä meri uusi sohva liikunta rypälevarkaus kuuma kesä veli jalka loukkaantuminen ystävät koira valokuvia juoksulenkit Monte Negron vesimeloni aamiainen Pariisissa sänky uima altaan vieressä vuoristo mummola puffet vappu kirjakauppa uni lapsuuden kodin maalaus …

Nyt on aika hyvästellä vuosi 2018 ja toivottaa tervetulleeksi 2019. Meillä on pienet juhlat illalla, miten sinä vietät uudenvuoden aaton? 

***

I just wanted to do a short post about leaving 2018 and wellcoming 2019. The 2018 was full of great expreriences. Wish you a Happy New year 2019! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *