FashionLifestyle

New Year’s resolutions won’t help but a change in Lifestyle will

Delila Nevala Fashion Lifestyle blog New year's resolutions won't help but change in Lifestyle will

Vaikka muutoksia parempaan elämään pitäisi tehdä aina eikä vain tammikuun ensimmäisenä, niin silti on jotenkin tosi lohdullista, että tammikuu saapui, sillä se antaa meille toivoa tulevasta ja uuden mahdollisuuden pyrkiä parempaan. Uuden vuoden listat tuntuvat kliseeltä ja niin ne ovatkin. Muutokset eivät tapahdu hetkessä, mutta mielestäni tästä huolimatta on hyvä pysähtyä hetkeksi ja miettiä, mitä on oppinut viime vuonna ja mitä haluaa tavoitella tänä vuonna. Haluan pyrkiä henkilökohtaiseen kasvuun jatkuvasti ja jokainen uusi vuosi on vain muistutus siitä. Tarkoitukseni ei ole opettaa muita, vaan lähinnä tehdä lista asioista, joita haluan itse tiedostaa. Haluaisin kuulla teidän kommentteja jos tulee joku oma juttu mieleen:)

We should always strive for better and not only on the first of January. There is always time to make some goals in life and to try to be a better person; for yourself and for the people around us. New years resolutions sounds so cliché but it’s so comforting to know that January arrived and it gives us new opportunity to make changes for the better. I want to continue to live a lifestyle of personal growth and every new year is just a reminder of that. I have a lot of exciting things coming this year so stay tuned for lots of new content and new outfits. Please comment if something comes up to your mind. 

Delila Nevala Fashion Lifestyle blog New year's resolutions won't help but change in Lifestyle will

1. Älä ota itsestäänselvyytenä mitään. 

Terveys, menestys elämässä tai ihmiset ympärillä voivat kadota hetkessä. Olen kiitollinen tästä elämästä mitä minulla on ja yritän ottaa jokaisesta päivästä mahdollisimman paljon irti. Omat mielekkäät rutiinit elämässä ovat tosi tärkeitä, mutta pitäisi tiedostaa myös, että rutiineiden tulisi olla aina olla jossain määrin joustavia, jotta elämä ei muuttuisi robottimaiseksi.

1.Never take something for granted

Health, success, wealth and life in general can change so quickly. I am so thankful for the life I have and for the amazing things I get to experience. I definitely don’t take anything for granted and I try to enjoy and appreciate every moment in my life. Life is very fragile. 

2. Suurimmat elämän aarteet ovat muistoja. 

Totuus on, että vaikka mitä elämässä tapahtuisi ja vaikka minne elämä veisi meidät, niin muistot säilyvät aina. Kaikki matkamuistot, kaikki naurut rakkaidemme kanssa ja jopa ne pienet mokat, jotka joskus tuntuivat maailman lopulta saavat meidät nyt nauramaan. Muista se ja muista, että kaikella on joku tarkoitus.

2. The biggest treasures in life are memories

The truth is, that no matter what happens in our life, no matter where our life path take us we will always have those wonderful memories in our heart. All unforgettable travel memories and hard laughs with loved ones. Maybe even some small blunders we all did, will make us laugh now. Remember that remember that everything happens for a reason. 

 

3. Omien aterioiden tekeminen säännöllisesti. 

Olen tehnyt itse omat ateriat jo useamman vuoden ajan ja minulle on tosi tärkeä tietää, mitä minun ruoka annos sisältää. En ole ikinä syönyt mitään valmista ruokaa paketista. Viime vuonna lopetin maitotuotteiden käyttämisen, koska koin, että ne vaikuttavat huonosti minun ihoon ja koska lehmän maito on mielestäni vasikkaa eikä ihmista varten, mutta se on toinen tarina. Tänä vuonna haluan olla vielä tarkempi ruokani kanssa ja aion kokeilla syödä vain vege ruokaa. Saa nähdä miten onnistun tässä.

3. Make your own meals

I have been making my own meals for pretty long time and I want to continue to do so in the future. It suits me and to me it is very important to know what the food on my plate contain. I have never ate convenience food. I stopped to use milk products this summer, since they affect my skin badly. In the future I want to eat more vegetables and try veggie food. So in the future I want to eat healthy food. 

4. Lue kirjoja enemmän 

Minulla on vaiheita elämässä, jolloin olen tosi lukutoukka ja sitten on niitä vaiheita, jolloin en lue ollenkaan. Tänä vuonna aion lukea enemmän. Jokainen varmaan tietää, kuinka ihana on uppoutua hyvän kirjaan ja antaa sen viedä itseensä ihan eri maailmaan. Suosikki genreni kirjoissa on rikos ja psykologia.

4. Read more books

I have these periods in my life when I read so much and then I also have these periods when read hardly any books. I want to make change here and read as much as I can. Everybody know that feeling when you read so good book and it sucks you in completely another world. My favorite genre is crime and psychology. 

Delila Nevala Fashion Lifestyle blog New year's resolutions won't help but change in Lifestyle will

5. Luota omiin vaistoihin. 

Aina.

5. Trust your own guts

Always. 

6. It’s hard work to work out. 

Kun selaa fitness instagram tilejä niin helposti ajattelee, että on tosi helppoa käydä treenaamassa esimerkiksi kerran päivässä, mutta todellisuudessa se ei todellakaan ole helppoa. Lihasharjoittelu on ollut minun tapa liikkua ja lihasharjoitteluliikunta on se mikä minulle sopii. Olen jo yli 8 vuotta käynyt säännöllisesti treenaamassa. Olen välillä pitänyt lyhyehköjä taukoja, mutta aina palannut siihen säännölliseen rytmiin. Aloitin säännöllisen liikkumisen spinningillä, mutta se on sitten vaihtunut lihasharjoitteluun ja lenkkeillyyn. Viime vuonna epäonnistuin tässä asiassa, johtuen matkustamisesta ja siitä, etten organisoinnut omaa aikaani riitävän hyvin. Onneksi tiedostin tämän asian jo viime vuoden lopulla ja nyt nyt olen tosi tyytyväinen itseeni. Tällä hetkellä treenit sujuu todella hyvin. Tärkeintä on olla luovuttamatta ja kuunnella omaa kehoa, vaikka välillä tulee epäonnistumisia.

6. It’s hard work to work out.

It seems so easy, especially when you scroll all those fitness accounts. It seems so simple to do one workout a day- but it’s not! 

I try to workout regularly and weight lifting is my way of exercising. I have been doing that almost nine years. Sometimes more regularly and sometimes less. I failed a lot this year due my time management and travels. This caused discomfort and I already make a change here last fall and now I am so happy that I did. The most important thing is not to give up and to listen to your own body. 

Delila Nevala Fashion Lifestyle blog New year's resolutions won't help but change in Lifestyle will

7. Pidä vähemmän hauskaa sokerin kanssa. 

Minä en muista milloin olisin viimeksi juonut limsaa. Karkit eivät ole niin paljon minun juttu. Mutta kaikki keksit, kakut, suklaa eri muodoissa ovat minulle kuin huumetta. Olemme täysin identtisiä veljeni kanssa tässä asiassa. Minun mielestä Nutella on parhaita keksintöjä maailmassa. Olen täysin parantumaton tässä asiassa ja en usko, että pystyn (haluanko edes?) koskaan luopumaan näistä asioista kokonaan. Kuitenkin tänä vuonna aion tiedostaa enemmän näiden syömisen. Tietenkin haluan herkutella kahvilassa ystävien kanssa, mutta en lähde ostamaan näitä niin usein kotiin. En tiedä onko tämä mahdollista, mutta kokeilen.

7. Keep less fun with sugar

To be honest I am quite sweet tooth. I don’t care about coke or about candies but cookies, cakes and chocolate are my thing. They are like drug to me. Me and my brother are pretty much identical in this. I think that Nutella is the best thing ever. I know that sugar is not good for me and this year I am going to be aware of this and try to cut these sugar to a minimum. I will still be enjoying my cake when we go to have a coffee with my friends but I will try to not buy the cookies home. 

”You can’t have and eat the cake too” , is probably my favorite frase. You just have to know how. 

8. Ota enemmän riskejä pukeutumisessa. 

Nykyinen tyylini on klassinen, feminiininen, aika minimaalinen ja vähän rokahtava.

Tänä vuonna haluan kokeilla eri juttuja pukeutumisessa. Haluan sekoittaa enemmän eri tyylejä ja leikkiä enemmän eri materiaaleilla. Tällä hetkellä minua inspiroivat Meghan Markle, Chrissy Teigen ja ikuinen tyyli ikoni Olivia Palermo.

8. Take more risks

My new year style resolution is to take more risks with my fashion. My current style is classy, feminine, minimal and maybe a little rock. I want to experiment more with different styles, colors, patterns and materials. I have been really inspired by Meghan Markle, Chrissy Teigen and forever style icon Olivia Palermo. 

9. Poista negatiivisuus elämästä. 

Kun ihmiset näyttävät sinulle ketkä ovat, niin usko heitä ensimmäisen kerran. Negatiivisuus tarttuu ja toisia voi yrittää auttaa, mutta negatiivisuudessa ei voi velloa ikuisesti. Päästä vääristä ihimisistä irti. Jos joku on kohdellut sinua väärin kerran, niin usko, että se tulee tapahtumaan uudestaan. Olisin halunnut ymmärtää tämän ennen, mutta olisinko oppinut tästä jos sitä ei olisi tapahtunut itselle. Näytä muille miten haluat itseäsi kohdeltavan. Pidä ympärilläsi ihmisiä, joista huokuu positiivinen energia ja jotka ovat onnellisia puolestasi.

9. Remove all negativity from your life

When people show you who they are, believe them the first time. 

People’s actions speak for them. So when you see red flags in the relationship, learn to pay attention to them. You don’t need to rescue others, there’s a danger of that becoming a pattern and that negativity can suck you in. If somebody treated you wrong once, know that it will happen again. I wish I knew this before, but than again I might not have learned it if I hadn’t experienced it myself. Learn to let wrong people go. 

10. Ole itsevarma ja rakasta ensin itseäsi. 

Älä huolehdi menneisydestä ja tulevasta vaan koita elää hetkessä ja nauttia tuntemattomasta. Olen tietynlainen perfektionisti ja visualisti ja saatan välillä viilata joitakin asoita liikaakin. Haluaisin oppia keskittymään paremmin hetkeen. Itsevarmuus kasvaa kun uskaltaa tehdä uusia asioita. Tee välillä jotain mikä sinua pelottaa tehdä.

10. Be confident and love yourself. 

Stop worrying about the past or the future but live in the present moment and trust the unknown to discover new things. Confidence  grows when we have the courage to try new experiences. They say do something that you are terrified of and confidence will come. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *