Fashion

Sheer top

Delila Nevala Fashion Blog Sheer top

Delila Nevala Fashion Blog Sheer top

Delila Nevala Fashion Blog Sheer top

Delila Nevala Fashion Blog Sheer top

Delila Nevala Fashion Blog Sheer top
Uuden vuoden juhlat on kulman takana ja tässä on yksi mahdollinen asu, jos ei tee mieli pukeutua mekkoon.

Verkkotoppi on hauska juju asuun. Jos haluaa leikkiä läpinäkyvien vaatteiden kanssa kuten verkko tai pitsi, niin pitäisin muutaman säännön mielessä. Keep it simple. Pitäisin loppuosan asusta todella yksinkertäisena. Henkilökohtaisesti sanoisin, että farkut tai mustat housut toimii parhaiten.

Itse pitäydyn neutraalissa väripalettissa kuten valkoinen, musta, nude, beesi tai jopa oliivinvihreä tai laivaston sininen. Läpinäkyvä materiaali on paljastava, eikä välttämättä toimisi liian rohkeassa värissä (esimerkiksi punainen) ja lopputulos näyttäisi silloin aivan liian mauttomalta.

Kerrostaminen on tärkeä. Valitse rintaliivit tai tuubitoppi alle, joka on samansävyinen kuin verkkopaita. Minun henkilökohtainen suosikki verkkotopin alle on braletti tai musta ja yksinkertainen rintaliivi. Jos haluaisin saada tästä hillittymmän version, niin laittaisin vielä takin päälle, jolloin asuun saisi lisää peittävyyttä.

Toista päivää putkeen on nukuttu pitkään ja syöty konvehteja aamiaiseksi. Hyvää ruokaa ja aikaa perheen kanssa, mikä sen parempaa. Ollaan naurettu, kuunneltu musiikkia, katsottu leffoja ja herkuteltu. On ihanaa, kun ei ole sen kummempia suunnitelmia ja saa olla rakkaimpien ihmisten kanssa. Hyvää Joulua ja tulevia pyhiä!

 

The new year parties are around the cornor and one option for that party look is to wear a sheer top. Sheer alone can be quite intimidating so I’d share some advice on how you can wear it and still feel good. 

Keep it simple. Personally my favourite way of wearing a sheer top is with a plain par of jeans. Sheer materials are showy enough so I also like to stick with neutrals color palet like black, white, nude or navy. I would’t wear it it any bold color (for example red) since it would look cheesy and not flattering. It’s all about layering. Choosing a bra or bralette that is the same color is essential. If you feel that you would like something more discreet you can try to throw a jacket for more coverage. 

I have been eating a chocolate for breakfast for another day and spending time with my family. We have been laughing, listening to music and watching some classic movies. Just having fun with the people I love the most. I wish you happy Holidays guys! Thanks for stopping by. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *