Beauty

My top 5 moisturizes

Talven aikana iho ei ole ainoa, joka tarvitsee kosteutusta. Kylmä sää, kylmä tuuli ja pakkanen kuivattavat ihoa entisestään ja ainakin oma ihoni tarvitsee tuhdimpaa voidetta talvella. Nämä edellä luetellut eivät kuivata vain ihoa vaan myös hiuksia. Haluan jakaa teidän kanssa minun 5 suosikki kosteutustuotetta, joihin luotan vuodesta toiseen.

Cold weather, wind and freezing temperature outside gets my skin so dry. I want to share with you 5 of my favorite beauty helpers that will say bye bye to dry and keep you moisturized through Winter.  

 

AVENE’S COLD CREAM

Kylmävoidehan on vanha kreikkalainen keksintö ja kylmävoiteen resepti on aika yksinkertainen: se sisältää vettä ja öljyä mehiläisvahassa, johon on lisätty tuoksuja. Veden ja öljyn määrä on sama, jolloin se kosteuttaa ihoa tehokkaammin.

Minulla on sekaiho ja talvella aina tuntuu, että tarvitsen ekstra kosteutusta, jotta iho ei kuivuisi liikaa. Olen käyttänyt Avenen kylmävoidetta jonkin aikaa ja olen huomannut, että iho on hyvin kosteutettu ja se tuntuu selkeästi pehmeämmältä. Tässä voiteessa on hyvin mieto tuoksu ja vaikka se on paksua, niin se jättää iholle ihanan pehmeän tunteen. Avene kylmävoiteen pääraaka-aineita ovat mineraaliöljy, mehiläisvaha ja Avenen lähdevesi. Veden ja öljyn määrä on sama, joten se on todella hyvä ihon kosteuttaja. Avenen lähdevedestähän sanotaan, että se sisältää paljon mineraaleja ja antioksidantteja. Sen lisäksi lähdevesi suojaa ihoa auringosta ja tuulesta ja Suomessa tuulee välillä aika ikävästi, mikä kuivattaa ainakin omaa ihoa vielä enemmän entisestään. Avenen kylmävoiteen raaka-aineiden lista on hyvin lyhyt ja mielestäni tässä kemikaalien maailmassa, sehän on hyvä jokaiselle iholle. Luin jostakin, että kylmävoide (tosin eri merkkinen kuin Avene) kelpaa myös Kylie Jennerille, joten siitäkin kylmävoide saa minulta yhden pisteen lisää.

They says that the cold cream has been around a long time and that it is an invention of an old Greek physician. The recipe of cold cream is pretty simple, since it contains only water and oil in a beeswax. In addition to that there is also various fragrances. The amount of water and oil is the same, so it has efficient moisturizing effect.

My skin is a combination of oily and dry and especially in winter time, I feel that I need heavier cream to keep my skin moisturized. I have been using Avene’s cold cream for some time now, and I feel that my skin is well moisturized and it feels soft. Avene’s cold cream have a mild scent and the texture is heavy, but it leaves a lovely feeling. The main ingredients are mineral oil, beeswax and Avene’s thermal spring water. Avene’s thermal spring water is supposedly meant to be very high in minerals and antioxidants. Since the wind can be very cold in Helsinki, thermal spring water also helps protect it from environment aggressors like the sun and wind. Avene’s cold cream has very minimal ingredients which is I think great for any skin. I use it as a base under foundation and it calms my skin if use it before my bedtime. I heard that Kylie Jenner also uses cold cream (don’t know the brand) so it must be good, right?

 

delila nevala fashion blog top 5 moisturizes

delila nevala fashion blog top 5 moisturizes

 

DIOR CRÉME ABRICOT

Talvella käsien iho on tosi paljon kosketuksissa kylmän ilman kanssa ja ainakin omat kädet ja kynnet kuivuu tosi nopeasti. Vaikka rasvaan käsiä säännöllisesti, niin usein käsien kuivin kohta, eli kynsinauhat jää ilman riittävää kosteutusta. Christian Diorin ikoninen aprikoosivoide on ollut minulla käytössä jo vuosia ja sillä saa super kauniit ja kosteutetut kynnet. Voide lupaa edistää kynsien kasvua ja parantaa kynsien ja kynsinauhojen vahvuutta. Pienen koon ei pidä antaa huijata, sillä se on tooodella riittoisa. Ihan mini mini nokare riittaa kaikkiin kynsiin. Voide on todella paksua ja jopa vähän tahmaista, siitä syystä laitan sitä iltaisin kynsinauhoihin ennen nukkumaan menoa, jotta se voi imeytyä kunnolla aamuun asti.  Kynsien lisäksi käytän sitä välillä vartalon kuiviin kohtiin, kuten esimerkiksi kyynärpäihin. Voin kyllä väittää, että tästä riittää jopa vuodeksi.

Tämä pieni ja tuhti voidehan on ollut olemassa jo vuodesta1963. Se on yksi Diorin menestyneisimmistä ja myydyimmistä tuotteista ja koska Dior halusi kunnioittaa tätä tuotetta, päätettiin silloin, että purkin ulkonäköä ei muuteta koskaan. Ja niin se on myöskin tänä päivänä samanlaisessa pienessä valkoisessa purkissa, kuin silloin vuonna 1963. Pieni valkoinen purkki todella miellyttää silmää ja näyttää luksusmaiselta meikkipöydällä tai meikkipussissa.

This iconic Christian Dior’s creme abricot is amazing for your nails. I have been using this over three years and I love this balm. My nails looks shinier and it’s does miracles to my cuticle. Pea sized amount goes a long way and is enough for all of my nails. The cream is very thick and a bit gluey so I recommend applying it before bed to let it sink in overnight. Sometimes I even use it for my body’s dry spots like elbows. I am confident to say that this jar may last me a whole year. 

Christian Dior released this amazing product back in 1963. This is one of Dior’s most successful products and to honor this product Dior decided to never change its packaging since its release. So it looks the same like it looked back then in 1963. Small white jar looks so luxurious & chic to the eye. I love to keep to on my dressing table because it’s so beautiful. Genius design and a true stunner for every handbag. 

delila nevala fashion blog top 5 moisturizes

delila nevala fashion blog top 5 moisturizes

 

PAUL MITCHELL SKINNY SERUM

Minulla on paksut ja kiharat hiukset, jotka kaipaavat säännöllistä kosteutusta. Jos välillä unohdan kosteuttaa niitä, nin hiukseni näyttävät yhdeltä isolta pensaalta. Hiusten kosteutus valitettavasti välillä unohtuu ja huomaan sen viimeistään keväällä, kun aletaan ottaa pipoja pois tai päinvastoin syksyllä, kun mennään talvea kohti, jolloin aurinko on kuivattanut hiuksia ja silloin viimeistään lupaan itselleni parantaa tässä asiassa.

Eniten tykkään käyttää öljyjä hiuksissa, mutta en tykkää siitä öljymäisestä fiiliksestä, mikä monesta öljymäisestä tuotteesta jää hiuksiin. Sen jälkeen kun otin käyttöön tämän skinny seerumin, niin eipä ole unohtunut läträtä sitä hiuksiin. Ai miksi? No koska se tuoksuu taivaalliselle ja se ei tunnu rasvaiselta, vaikka sitä laittaisi paljon. Tuntuu, että omat hiukset ovat sieltä janoisemmasta päästä, jolloin voin laittaa tätä reilusti. Yksi pumppaus riittää ja se kostettaa, mutta silti säilyttää hiuksissa sen luonnollisen liikkeen. Jokainen, jolla on kiharat hiukset tietää sen tunteen, kun suoristaa hiukset ja menee hetkeksi ulos kostealla säällä ja hiukset on hetkessä muuttuneet kiharaksi. Tämä tuote estää sen ja saa tästä lisäplussan minulta.

I have really thick and curly hair and they need proper moisturizer. If I forget to moisturize my hair it looks like a one big bush. Unfortunately I do forget sometimes to moisturize my hair and it happens usually in the spring when you don’t need a beanie anymore. I also notice the need for moisturize at the end of summer when I see how much the sun actually dries the hair. 

I love to use different oils but I don’t like that greasy feeling that unfortunately many of them leave in your hair. When I found Paul Mitchell’s Skinny Serum I don’t forget anymore, because it smells awesome (fruitylicious) and it isn’t sticky nor grisy but it still feels and moisturize like an oil. Only one pump delivers all I need. My hair us left soft and shiny, with plenty of movement. You know that feeling when you straighten your hair and you go out in humid air and it goes back curly in a second. I know that every girl with a curly hair has this problem. Well, this stops hair from curling or frizzing up in humid climates.

 

delila nevala fashion blog top 5 moisturizes

delila nevala fashion blog top 5 moisturizes

CHRISTIAN DIOR HYDRACTION CORPS BODY SORBET EMULSION

Tykkään kokeilla erilaisia vartalovoiteita ja läträtä niitä paljon, sillä vartaloni iho menee todella kuivaksi talvella. Tällä hetkellä käytössäni on tavallinen Nivea body emulsio, jota olen käyttänyt vuosia.  Se on todella hyvä perus vartaloemulsio, mutta se jättää ihon aika rasvaiseksi ja siinä kestää, että se imeytyy.  Minulle se sopii parhaiten iltasuihkun jälkeen, jolloin voi oikein kunnolla läträtä sitä ja mennä nukkumaan, huolehtimatta siitä, että vaatteet menee öljyisiksi. Yksi lisävinkki tämän voiteen käyttöön on, että sitä kannattaa laittaa kostealle iholle, jolloin se sitoo kosteuden ihoon paremmin. Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Päiväkäytössä olen aina tykännyt tästä Diorin vartalokosteus sorbettiemulsiosta. Sen lisäksi, että minun ei tarvitse huolehtia, että rasvaista voidetta jää vaatteisiini, niin se kosteuttaa todella hyvin ihon ja se imeyttyy tosi nopeasti. Diorin vartalokosteus sorbettiemulsio on hyvin kevyt ja pidän myös siitä, että sillä on mieto tuoksu, jolloin se on kiva tuoksun pohjana, jos käyttää myös muita tuoksuja.

My body’s skin is dry and it becomes seriously dehydrated in the cold weather. This is why I love to try different body creams that highly moisturizes. I have been using old time Nivea body milk for a years now, and that ’s a good cream for everyday use. Nivea’s body milk is heavy and it takes time to absorb.

I have always been a huge fan of Dior’s sorbet and I use it on daily occasion. It is very light and my skin absorbs it right away. It is very light on the skin and I really like that it has very mild scent and it’s a great first layer for base parfume, if you use more than one. 

delila nevala fashion blog top 5 moisturizes

VESI

Vaikka kosteuttaisin ihoani hyvin, niin itselläni mikään näistä ei oikein toimi kunnolla, ellei ihonhoidon perusaine ole tasapainossa. Kauniin ihon salaisuus on niinkin yksinkertainen aine kuin vesi. Kaikki edellä mainitut luottotuotteeni hoitavat ihon ulointa kerrosta, mutta vesi hoitaa ihoa kokonaisvaltaisesti sisältä ja ulkoa. Jotta muistaisin juoda vettä, niin itselläni toimii parhaiten vesipullo. Mukanani on yleensä vesipullo, joka olemassaolollaan muistuttaa minua veden juomisesta ja sen lisäksi pitää minua myös ajantasalla siitä, että olen juonut sitä tarpeeksi päivän aikana. 

WATER

Nothing of the above works for me, if I forget to moisturize my body by drinking a lot of water. Water moisturize inner side of the skin which is even more important than outer side of the skin. I like to carry a bottle of water with me everywhere. The bottle reminds me not only to drink the water but keeps me updated that I drink enough. 

delila nevala fashion blog top 5 moisturizes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *