Fashion

UNIFORM

Yksi sana. UNIVORMU. Vaatekaappini koostuu liian monesta valkoisesta t- paidasta ja noin kahdestakymmenestäviidesta silkki- topista. En saa niistä tarpeeksi!

Intimissimi brändinä on yksi suosikki brändeistä, kun on kyse alusvaatteista. Alusvaatteiden lisäksi heillä on aina ihania silkkisiä toppeja. Aina kun kävelen heidän kauppaan, niin siellä on kauniita settejä, joista on hyvin vaikea valita vain yksi. Ihmiset jotka tuntevat minut, tietävät, että pidän alusvaatteista ja viihdyn alusvaatekaupoissa. 

Nyt kun syksy on jo saapunut, niin yksi asioista jotka ovat tärkeitä pukeutumisessa on kerrostaminen. Mitä tulee kerrostamiseen, niin pidän siitä, että ensimmäinen kerros, joka on kosketuksissa ihon kanssa on pehmeä, mutta silkki ihoa vasten on suosikkini. Minun olisi vaikea pukea neule paljaalle iholle, koska se todennäköiseksi kutittaa ja ärsyttää. Tästä syystä hamstraan aina erilaisia pehmeitä toppeja, jota voin käyttää niitä joko toppina tai neuleen alla alustoppina. 

Seuraavaksi minulla on sunnuntai lenkki edessä. Mitä teidän viikonloppuun kuuluu? 

***

One word: UNIFORM. My closet consist of too many white t-shirts and about twentyfive silk tops. I really can’t get enough of them. I love having basic pieces, that I can easily dress up or down. 

Intimissimi as a brand is one of my favourite when it comes to underwear. In addition to underwear I also love their silk tops. When I walk into their store I feel there is so many beautiful things, that it is so hard to chose only one set. And people that know me- they know that I am a sucker for underwear. 

Now that fall has come one of the very important things when choosing clothes is layering. When layering clothes I really love to have something really soft as a fist layer on my skin. It must be something soft and comfy but I prefer the most silk. That’s why I am always hoard comfy tops so I can wear them as a top or under my knits. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *